• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Microbiology of Fresh Produce

Michael P. Doyle, Karl R. Matthews
Hardcover | Engels | Emerging Issues in Food Safety
€ 100,95
+ 201 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Presents the latest research and industry practices promoting microbiological safety of fruits and vegetables. - Examines key issues of microbiological safety of fresh produce, from production to consumption, and focuses on the unique challenges the specialists encounter in controlling microorganisms found on produce. - Highlights microorganisms associated with human illness and linked to consumption of contaminated produce. - Discusses industry trends and topical issues, including the microbiology of imported and domestic produce, good agricultural practices, irradiation, edible films, and diagnostic techniques used in the field. - Features a chapter devoted to the practices related to the safety of seed sprouts, covering valuable information relevant to the producer, researcher, and extension specialist.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
239
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781555813574
Verschijningsdatum:
20/12/2005
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
147 mm x 226 mm
Gewicht:
544 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 201 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.