Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Masters of American Cookery

M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child

Betty Fussell
Paperback | Engels | At Table
€ 41,95
+ 83 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Ever since American soldiers returned home after World War II with a passion for pâté and escargots instead of pork and beans, our preferences have moved from cooked to raw, from canned to fresh, from bland to savory, from water to wine. And guiding us through our culinary revolution have been four of the world's finest food experts: Julia Child, Craig Claiborne, James Beard, and M. F. K. Fisher. In Masters of American Cookery, Betty Fussell demonstrates vividly how each of these chefs has made a unique and invaluable contribution to the American way of cooking and eating. In more than two hundred recipes-in chapters on appetizers, soups, salads, sauces, meats, poultry, fish, breads, cheeses and wines, and desserts-Fussell shares the artistry of these culinary masters. She also traces the evolution of each dish and provides insightful, often witty asides about the origins of the recipes. In the tradition of Waverley Root and M. F. K. Fisher herself, Fussell has combined elements of history, memoir, and the cookbook to create a food lover's delight. As entertaining as it is instructive, Masters of American Cookery belongs on the bookshelf of anyone who cares about good food. Fussell provides a preface for this Bison Books edition. Betty Fussell is the author of ten books, ranging from biography to cookbooks, memoir, and food history, including The Story of Corn. Her volume of memoirs, My Kitchen Wars, was performed as a one-woman show in New York and Los Angeles.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
426
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780803269200
Verschijningsdatum:
1/01/2006
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
155 mm x 229 mm
Gewicht:
576 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.