Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Quand Benjamin Cooker et Virgile débarquent sur les terres pontificales de Châteauneuf, cela fait plus d’une semaine que le mistral assèche la vigne et échauffe les esprits. La mission d’expertise du château Duèze qui les attend est des plus délicates : évaluation du foncier, état des stocks, estimation de la récolte à venir… En dépit d’excellents millésimes, le château Duèze part à vau l’eau. La vente est devenue inéluctable. Alors que Benjamin Cooker et Virgile bouclent leur expertise dans une ambiance délétère se produit tout à coup l’impensable. Un matin de mai, le vignoble de Duèze s’est paré de bleu, comme quand on l’habille de bouillie bordelaise pour prévenir une attaque de mildiou. Les fleurs, hier encore tendres et prometteuses, ne sont plus alors que des fanes desséchées. L’acte de malveillance est patent. Qui est l’auteur de ce massacre qui réduit à néant le futur millésime ? S’agit-il de futurs prétendants à l’acquisition de ce fleuron de l’appellation ? Des voisins jaloux ? À moins, qu’au sein de la famille Castelnau, la cupidité et la jalousie n’aient eu raison des liens du sang…