• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Liquid Materialities

A History of Milk, Science and the Law

Peter Atkins
Hardcover | Engels | Critical Food Studies
€ 195,95
+ 391 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

As a food, milk has been revered and ignored, respected and feared. In the face of its 'material resistance', attempts were made to purify it of dirt and disease, and to standardize its fat content. This is a history of the struggle to bring milk under control, to manipulate its naturally variable composition and, as a result, to redraw the boundaries between nature and society. Peter Atkins follows two centuries of dynamic and intriguing food history, shedding light on the resistance of natural products to the ordering of science. After this look at the stuff in foodstuffs, it is impossible to see the modern diet in the same way again.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
356
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780754679219
Verschijningsdatum:
12/01/2010
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
675 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 391 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.