• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Le Larousse du chocolat

recettes, techniques et tours de main

Pierre Hermé
Hardcover | Frans
€ 32,50
+ 65 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Le Larousse du chocolat



  • Les grands classiques indémodables : forêt-noire, brownies, tiramisu, profiteroles...


  • Les simplissimes absolument inratables : gâteau moelleux au chocolat, petits pots au chocolat, tarte au chocolat et aux poires...


  • Les originales aux saveurs surprenantes : crème au chocolat et à la lavande, truffes au chocolat blanc, au thé vert matcha et aux pistaches...


  • Les recettes des invités de Pierre Hermé : fondant au chocolat amer d'OIympe Versini, friantines au chocolat de Philippe Conticini, foie gras de canard en croûte de grué de cacao et jus au chocolat d'Hélène Darroze...


  • Les tours de main et les gestes techniques expliqués et illustrés étape par étape.


  • L'essentiel à découvrir sur le chocolat : son histoire, ses secrets de fabrication, ses bienfaits nutritionnels...


350 Recettes gourmandes pour les passionnés de chocolat

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
367
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782035978363
Verschijningsdatum:
2/10/2019
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
210 mm x 270 mm
Gewicht:
1634 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 65 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie april
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.