Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Joint Fao/Who Expert Meeting on the Public Health Risks of Histamine and Other Biogenetic Amines from Fish and Fishery Products - Meeting Report - Fao, Rome, Italy, 23-27 July 2012
Joint Fao/Who Expert Meeting on the Public Health Risks of Histamine and Other Biogenetic Amines from Fish and Fishery Products - Meeting Report - Fao, Rome, Italy, 23-27 July 2012
meeting report, 23-27 July 2012, FAO Headquarters, Rome Italy
Through its standards and guidelines, Codex Alimentarius provides countries with tools to manage food safety issues such as histamine in fish. Together with guidance on good practices, different histamine limits have been established by Codex as indicators of decomposition and as indicators of hygiene and handling. However, many of these limits were established in a pre-risk assessment era and their scientific basis is unclear. At the request of Codex, FAO and WHO convened an expert meeting at the FAO headquarters in Rome from 23 - 27 July 2012 to address the public health risks of histamine and other biogenic amines from fish and fishery products. This report summarizes the outcome of that meeting.