Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Recent regulations are now requiring lower chlorinated disinfection by-products (DBPs) and inactivation of chlorine resistant pathogens such as Cryptosporidium parvum. Ultraviolet light is now considered a compliance technology for primary disinfection of surface waters in the Stage 2 Rules. One area of research for application of UV to disinfection of surface waters is the potential oxidative impacts of UV, especially high irradiance polychromatic UV sources, on organic and organoleptic compounds present in source waters. UV technologies, alone and as advanced oxidation processes (AOPs), may either oxidize organic compounds found in some source waters such as pesticides, herbicides, volatile organic compounds (VOC), and taste-and-odor compounds, and/or produce DBPs. This information is needed to allow utilities to make informed decisions on how best to apply UV technology for potable water. The objectives to this project were to (1) evaluate the efficacy of three different UV technologies for treatment of organic contaminants in waters of varying quality; (2) evaluate the UV technologies with additions of hydrogen peroxide (H2O2) to promote advanced oxidation (AOP) for treatment of the contaminants; (3) determine the extent of disinfection by-product (DBP) formation including aldehydes, carboxylic acids, and post-chlorination DBPs, following UV treatment; and (4) pilot test two UV technologies alone and under AOP conditions at two utility field sites for contaminant treatment to develop operational experience and preliminary cost and design data.