Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Voor veel mensen komt de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie hard aan. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellige familiemaaltijd, van tafelen met vrienden of prettig samen kokkerellen in de keuken. Dat je je voedingspatroon moet aanpassen, zullen we niet ontkennen. Maar met voldoende informatie en inspiratie kan je wel nog genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.
In Gluten- en lactosevrij aan tafel serveert Viviane Vaes je recepten waarmee iedereen thuis zelf aan de slag kan. Recepten voor elke dag worden afgewisseld met feestelijke gerechten, zodat je het boek voor elke gelegenheid kan gebruiken. Daarnaast vind je in Gluten- en lactosevrij aan tafel ook handige boodschappenlijstjes en eenvoudige alternatieven voor ingrediënten die gluten of lactose bevatten.
Dit boek bewijst dat culinair genieten
altijd kan, ook zonder gluten of lactose.
Wat mag je van het boek verwachten?
- Meer dan 60 recepten, van soepen tot desserts, makkelijk zelf thuis klaar
te maken
- Handige en duidelijke informatie rond gluten- en lactose-intolerantie
- Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do's & don'ts
Over de auteur:
Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stapjes zette ze in de groentewinkel van haar grootouders, intussen heeft ze meer dan dertig jaar ervaring in alle geledingen van de horeca op haar conto staan.
Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Viviane's grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselallergie ook van kan genieten.