• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Microbiology

Fundamentals and Frontiers

Michael P. Doyle, Robert L. Buchanan
Hardcover | Engels
€ 216,95
+ 433 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.

  • Addresses the field's major concerns, including spoilage, pathogenic bacteria, mycotoxigenic molds, viruses, prions, parasites, preservation methods, fermentation, beneficial microorganisms, and food safety.
  • Details the latest scientific knowledge and concerns of food microbiology
  • Offers a description of the latest and most advanced techniques for detecting, analyzing, tracking, and controlling microbiological hazards in food.
  • Serves as significant reference book for professionals who conduct research, teach food microbiology courses, analyze food samples, conduct epidemiologic investigations, and craft food safety policies.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
1138
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781555816261
Verschijningsdatum:
28/12/2012
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
221 mm x 279 mm
Gewicht:
3288 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 433 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.