Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Engineering Aspects of Thermal Food Processing

Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 290,95
+ 581 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Access the Latest Advances in Food Quality Optimization and Safety Assurance

Thermal processing has undergone a remarkable amount of research throughout the past decade, indicating that the process not only remains viable, but that it is also expanding around the world.

An organized exploration of new developments in academic and current food industry practices, Engineering Aspects of Thermal Food Processing presents groundbreaking advances in the physical and engineering aspects of thermal food processing, paying particular attention to modeling, simulation, optimization, online control, and automation.

Divided into Four Cohesive Sections

Under the editorial guidance of a leading thermal processing authority, the book first covers the fundamentals and new processes in the thermal processing industry, including new packaging materials like retortable pouches. The second section moves on to mathematical modeling and simulation, which also addresses emerging preservation technology such as ohmic heating.

The third section of the book is devoted to optimization, recognizing that mathematical optimization is the key ingredient for computing optimal operating policies and building advanced decision support systems. This section discusses processes like thermal sterilization, microwave processing, and in-line aseptic processing as well as an analysis of plant production productivity. The final section examines online control and automation describing a practical and efficient strategy for on-line correction of thermal process deviations during retort sterilization of canned foods.

Concluding with expert analysis and discussion of the manufacturers' businesses in today's competitive marketplace, Engineering Aspects of Thermal Food Processing explores the entire processing line from model

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
522
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781420058581
Verschijningsdatum:
1/06/2009
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
157 mm x 236 mm
Gewicht:
839 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 581 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.