Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Objetivos - Interpretar la normativa vigente sobre la prevención de las pérdidas y el desperdicio alimentario. - Advertir de las obligaciones de los agentes de la cadena alimentaria en torno a la prevención de las pérdidas y el desperdicio alimentario. - Identificar las buenas prácticas que imponer para minimizar las pérdidas y el desperdicio alimentario. - Establecer pautas correctas frente a la designación de fechas de consumo preferente. - Distinguir las infracciones y sanciones impuestas por ley frente al desperdicio alimentario. Contenidos NOTA: contenido ajustado a lo acordado en Congreso el 12/05/2023. Pautas para hacer frente a la prevención de las pérdidas y el desperdicio alimentario Introducción Fundamentos de la normativa Obligaciones de los agentes de la cadena alimentaria Fechas de consumo preferente Instrumentos para el fomento y control de las pérdidas y el desperdicio alimentario Infracciones y sanciones Resumen