• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications

Rosana G Moreira, M Elena Castell-Perez, Maria Barrufet
Hardcover | Engels | Food Engineering
€ 335,95
+ 671 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book addresses a fundamental understanding of heat and mass (moisture and oil) transport mechanisms in the frying of foods and of the physical and chemical changes that occur in the product and oil during the process. Different types of fryers are described in detail, product quality attribute measurement on-line is assessed, modeling and simulation of batch and continuous frying systems are covered in detail, and process control application is described. Color plates.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
350
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780834213210
Verschijningsdatum:
30/06/1999
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 242 mm
Gewicht:
675 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 671 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.