Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Objetivos - Aplicar buenas prácticas ambientales en el desempeño profesional de los trabajadores y trabajadoras del sector de hostelería. - Indicar la eficiencia ambiental asociada a los recursos materiales del ámbito hostelero. - Definir los tipos de residuos y emisiones presentes en el sector hostelero. - Describir la gestión de los residuos frente a la protección del medio ambiente. Contenidos Recursos materiales utilizados en hostelería Introducción Herramientas y utillaje Maquinaria y equipos Instalaciones Materias primas y de consumo Resumen Tipos de residuos, vertidos y emisiones que genera el sector Introducción Residuos sólidos Vertidos Emisiones Resumen Protección del medio ambiente. Buenas prácticas ambientales y tratamiento de los residuos Introducción Gestión de recursos Gestión de la contaminación y de los residuos Gestión del espacio ocupado Resumen