• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control

Paperback | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 94,95
+ 189 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book details the latest developments in sensing technology and its application in food industry. It explores the opportunities created by the chemical and biosensing technology and improvements performed in recent years for better food quality, better food safety, better food processing and control, and better input for food industry. The chapters in this book have been divided into three sections: basic principles of chemical and biosensing technology, biosensors for food processing and control, and biosensors for food safety.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
360
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138116009
Verschijningsdatum:
22/05/2017
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
503 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 189 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.