• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Antioxidant Status, Diet, Nutrition, and Health

Hardcover | Engels | Contemporary Food Science | nr. 9
€ 189,45
+ 378 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This is the first book to integrate the biological, nutritional, and health aspects of antioxidant status. Fifty contributors integrate and transfer the knowledge of free radicals and antioxidants from the test tube to the laboratory of the biologist, clinical nutritionist, and medical researcher, as well as to the office of the dietician, nutritionist, and physician. Topics examined include factors affecting and methods for evaluating antioxidant status in humans; effect of diet and physiological stage (infancy, aging, exercise, alcoholism, HIV infection, etc.) on antioxidant status; and the role of antioxidant status in nutrition, health, and disease.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
672
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 9

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780849380099
Verschijningsdatum:
17/09/1998
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
163 mm x 241 mm
Gewicht:
1102 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 378 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.