Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Consumers today demand drinking water that looks, smells, and tastes good. The occurrence of aesthetically unpleasing T&O compounds in water creates a perception of unsafe water. The main sources of T&O problems in municipal water supplies are certain types of algae, mainly blue-green algae (cyanobacteria) and fungi (actinomycetes). Although many compounds may impart T&O to water, by far the most commonly reported are two chemicals: geosmin and MIB. Treatment removal of algal metabolites demonstrated that microcystins measured lower after the addition of powdered activated carbon (PAC). Treatment removal showed that low levels of chlorine oxidize microcystins given sufficient contact time. Water distribution samples were split between a flavor profile analysis (FPA) panel and a gas chromatograph mass spectrometer (GC/MS). Data generated between the FPA and the GC/MS showed high variability for geosmin and MIB. FPA results showed a direct correlation with MIB and geosmin, but were weak for cyclocitral. FPA results could be predicted with MIB/geosmin plots and with a MIB, geosmin, and cyclocitral plot.