• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. 400 Sauces, Dips, Dressings, Salsas, Jams, Jellies & Pickles

400 Sauces, Dips, Dressings, Salsas, Jams, Jellies & Pickles

How to Add Something Special to Every Dish for Every Occasion, from Classic Cooking Sauces to Fun Party Dips; Featuring Over 400 Step-By-Step Recipes Shown in More Than 1500 Stunning Photographs - Everything from Cordon Bleu Sauces to Spicy Relishes, Chutn

Catherine Atkinson, Christine France, Maggie Mayhew
Hardcover | Engels
€ 12,95
+ 25 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

How to add something special to every dish for every occasion, from classic cooking sauces to fun party dips. Transform the everyday into a feast with all kinds of tempting sauces and tasty accompaniments. Featuring over 400 step-by-step recipes in 1500 fabulous photographs, make every meal memorable with this practical and accessible guide to the complementary sauces, salsas and accompaniments. The classic and original recipes add an inspirational touch to every conceivable kind of meal, whether a rich gravy for a roasted leg of lamb, a tangy orange sauce for duck, a quick crunchy satay for shredded vegetables or a stunning series of party dips, tangy dressings, sweet chunky chutneys, cooling raitas, fresh fruit coulis or rich dessert creams. Many of these recipes will also make fantastic gifts, such as Christmas chutney, tarragon and champagne mustard, rumtopf, and spiced apple mincemeat. From much-loved standbys such as Bolognese sauce, mango chutney, and pickled onions to stand-alone sweet preserves such as apricots in amaretto, this is an inspiring kitchen compendium. Add something special to every type of dish and every kind of occasion, with recipes for a wonderful range of accompaniments, from classic sauces to spiced mustards. Includes quick, easy recipes for creamy dips, fiery salsas, tasty relishes, spicy marinades and simple dressings: try calvados and apple sauce for pork, sweet pepper salsa for fish, or basil and lemon mayonnaise for salads. Try making some of the tempting preserves to stock up your pantry, from green tomato chutney and spiced apple mincemeat to quince and coriander jelly, and blueberry and lime jam. A detailed introduction to the art of sauce-making and preserving covers techniques from making stocks and marinades to setting jams and jellies.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
512
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781846810701
Verschijningsdatum:
7/08/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
175 mm x 221 mm
Gewicht:
1383 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 25 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
KOM LANGS IN ONZE WINKELS

Hoera! Het is weer het Feest van het Boek

van 31/10 t.e.m. 03/11
KOM LANGS IN ONZE WINKELS
Feest van het Boek
WEDSTRIJD

Alleen in onze winkels: koop een boek en win een boekenfeest bij je thuis

Jij kiest welke topauteur misschien bij jou over de vloer komt!
WEDSTRIJD
Win een boekenfeest bij je thuis
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.