Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The definitive guide to the fruits of the world, featuring a comprehensive identification guide and information on history, varieties and nutritional ...Lees meer
The introduction to this practical book offers an insight into the history of conserving and takes you through every technique from jam- and jellymaki...Lees meer
An irresistible guide to making sweet and tangy marmalades, including both classics and new fruit combinations, shown in zingy photographs by Craig Ro...Lees meer
Fill your larder with flavorful condiments and jarred confections made in your own kitchen. This title features 140 delicious jams, jellies and relish...Lees meer
Make the most of nature's bounty with this collection of 150 delicious preserves to stock your store-cupboard, from shredded marmalade to pickled shal...Lees meer
Add something special to every type of dish and every kind of occasion with recipes for a wonderful range of accompaniments, from classic sauces to sp...Lees meer
This book brings together a superb collection of recipes for jams, jellies, marmalades, fruit curds, butters and cheese, and sweet preserved fruits. T...Lees meer
The book includes over 150 different jams, jellies, marmalades, relishes, mustards and sauces. Each recipe is accompanied by color photographs and eas...Lees meer
Deliciously tempting recipes for hot and fiery salsas, creamy dips, tasty relishes, spicy marinades, tangy mustards, classic dressings and sweet sauce...Lees meer