Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
28 recettes sucrées et salées de scones : scones du verger ou du potager, scones de l'épicier ou du fromager... Chauds ou tièdes, ils peuvent se dégus...Lees meer
Une trentaine de recettes traditionnelles ou originales, à base de viandes, poissons ou légumes : paupiettes de veau, paupiettes de boeuf aux cranberr...Lees meer
30 recettes de brownies, du classique, l'american brownie, aux brownies plus originaux comme le brownie cheesecake, le brownie au lemon curd et aux no...Lees meer
Offre exceptionnelle : 3 titres de la collection Variations gourmandes sur la thématique des desserts de fête : - ECLAIRS Retrouvez les gâteaux de vot...Lees meer
Des recettes de planchas terriennes, marines, de légumes ou fruitées à découvrir : ailerons de poulet à la citronnelle, crépinettes de lapin à la panc...Lees meer
Offre exceptionnelle : 3 titres de la collection Variations gourmandes sur la thématique des apéros dînatoires : - VERRINES NOUVELLES Découvrez la nou...Lees meer
28 recettes régressives ou raffinées sont proposées pour le goûter, du gâteau d'anniversaire aux muffins en passant par le strudel, le financier ou la...Lees meer
Déclinaison de 30 recettes de fêtes, de l'apéritif au dessert. L'ouvrage comprend également des astuces permettant de gérer au mieux leur préparation ...Lees meer
30 recettes pour décliner le caramel sous les formes les plus gourmandes : cheesecake, cupcake au glaçage caramélisé, pop-corn, fondue au caramel, etc...Lees meer
Une trentaine de recettes de et à base de pain d'épice. Sucrées et salées, traditionnelles ou originales, elles sont simples à réaliser pour les fêtes...Lees meer
30 recettes de pâtes à tartiner originales : lemon curd, pâte de pommes au miel, beurre de pêche, pâte de nougat, confiture de lait, crème de Carambar...Lees meer
Trente recettes qui associent diversité des ingrédients, mélange salé-sucré, épices et aromates, pour concilier cuisine saine et plaisir de la dégusta...Lees meer
La nouvelle génération de verrines toujours plus raffinées, élégantes et gourmandes : crabe au pamplemousse et aux noix de cajou, gelée d'eau de tomat...Lees meer
Près de 30 recettes pour décliner les raviolis à toutes les sauces. Une rubrique est consacrée aux explications pas à pas de leur fabrication.Lees meer
30 recettes qui associent diversité des ingrédients, mélange salé-sucré, épices et aromates, pour concilier cuisine saine et plaisir de la dégustation...Lees meer
Le guide propose 3 recettes pour réaliser soi-même les pains puis différentes recettes de bagels dans 3 chapitres distincts : bagels du monde, bagels ...Lees meer