Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Rice dishes and kebabs feature prominently in Pakistan cuisine. Serve your readers with a delectable blend of geography, history, health, daily life, ...Lees meer
India is the largest producer of spices in the world. Readers are treated to more than the delight of learning, this book about India offers a rich ar...Lees meer
Israeli children are less likely to have peanut allergies, partially because they are eating Bamba, which is a popular Israeli peanut snack. Serve you...Lees meer
The British eat over 11.5 billion sandwiches every year. Author Barbara Sheen treats readers to a scrumptious blend of geography, history, health, dai...Lees meer
It's time to eat snails and frog legs, and be polite by saying "bon appetit!" Readers are treated to more than the delight of learning, this book abou...Lees meer
At the Afghan table, food is communal and shared by everyone. Serve your readers with a delectable blend of geography, history, health, daily life, ce...Lees meer
Founded in 980 B.C., Ethiopia is one of the oldest nations in the world. Serve your readers with a delectable blend of geography, history, health, dai...Lees meer
Do your readers know that Corned beef is strictly an American invention, and that the Irish don't eat it to celebrate St. Patrick's Day? Author Barbar...Lees meer
Cumin is considered just as important as salt and pepper and is served at the Moroccan meal right alongside them. Author Barbara Sheen treats readers ...Lees meer
Many Mexican dishes represent the country's unique mix of Indian and European cuisine. Packed with interesting and informative facts, this colorful vo...Lees meer
One of the most enjoyable ways to learn about other cultures is through their food. This book takes us to Egypt, where the daily fare includes koshari...Lees meer
Author Barbara Sheen examines Indonesia's culinary tradition. Key ingredients, curry-based classics, and feasts for Ramadan and other special occasion...Lees meer
Written in appealing, fact-filled prose, this resource explores the ways that Greece's landscape, geography, history, folklore and traditions are all ...Lees meer
One of the most popular dishes of Kenya is Nayama Choma. It is served with vegetables for a perfect meal. Readers are treated to more than the delight...Lees meer
This culinary cultural guidebook explores Korea by way of its foods, cooking traditions, eating habits, and food sources. While learning about and cre...Lees meer
One of the most enjoyable ways to learn about other cultures is through their food. This book takes us to the five nations of Scandinavia: Denmark, Fi...Lees meer
Author Barbara Sheen examines the historical and cultural forces behind Canada's diverse culinary tradition, including contributions from Canada's Fir...Lees meer
One of the most enjoyable ways to learn about other cultures is through their food. This book takes us to Australia, where the daily fare features bee...Lees meer
Author Barbara Sheen treats readers to a scrumptious blend of geography, history, health, daily life, celebrations, and customs of Ghana. Sidebars fea...Lees meer
Readers are treated to more than the delight of learning, this book about Cuba offers a rich array of culinary and cultural elements. While creating t...Lees meer