Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
William Verrall was master of the White Hart, an important coaching station on the High Street of Lewes, Sussex in the middle of the 18th Century. He ...Lees meer
The Boke of Keruynge is a handbook or manual for well-born boys in Tudor times who had to learn how to behave at court. They were often sent to court ...Lees meer
An unabridged reprint of Miss Acton's great book, first published in 1845 and added to by the author ten years later. This reprint is of the expanded ...Lees meer
Baron Justus von Liebig was one of the greatest organic chemists of the nineteenth century. When his book The Chemistry of Food was translated into En...Lees meer
Published in 1651, this revolutionary recipe book represents a move away from peasant traditions, and lays the foundations of classic French cuisine. ...Lees meer
First published 1825. A fascinating source of social history and a guide to backstairs living in both large and modest houses of the late Georgian era...Lees meer
An unabridged reprint of Miss Acton's great book, first published in 1845 and added to by the author ten years later. This reprint is of the expanded ...Lees meer