Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cassandra Harrell remembers watching her grandmother, Big Mama, fry hot-water corn bread in a well-seasoned cast-iron skillet on her electric stove. O...Lees meer
From meatball po'boys to Creole red gravy, the influence of Sicilian foodways permeates New Orleans, one of America's greatest food cities. Nana's Cre...Lees meer
The Sazerac, the Hurricane, and the absinthe glass of Herbsaint are among the many well-known creations native to New Orleans's longstanding drinking ...Lees meer
Every year on March 19, Roman Catholic churches and households in and around New Orleans celebrate St. Joseph's Day. As centerpieces of these celebrat...Lees meer
Mémère's Country Creole Cookbook showcases regional dishes and cooking styles associated with the "German Coast," a part of southeastern Louisiana loc...Lees meer