Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Trace element analysis has a key role to play in quality control of food and diet. This timely book introduces the subject in a practical way - from s...Lees meer
This book is a compact and complete source of information for food scientists who wish to apply methodologies based on NMR spectroscopy in food analys...Lees meer
It is almost 100 years since the Maillard reaction was first described. Despite decades of research since then, the products of the reaction and the m...Lees meer
In the rapidly developing field of analysis it is important to be aware of the newest methods within available techniques. Chromatography and Capillar...Lees meer
This unique and definitive reference on hormone abuse in food producing animals is for scientists, regulators and consumers. It contains the results o...Lees meer
This book is designed as a laboratory manual of methods used for the preparation and extraction of organic chemical compounds from food sources. It of...Lees meer
Fit-for-purpose is a phrase familiar to all users of analytical data, who need to be assured that data provided by laboratories is both appropriate an...Lees meer
Mass spectrometry has developed into a platform for the assessment of health, sensory, quality and safety aspects of food. Current nutrition research ...Lees meer
Introducing the principles, practice and applications of mass spectrometric techniques in the study of natural substances in foods, this book conveys ...Lees meer