Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 2005. Baron Brisse is one of the great names and authorities of European cuisine. His book, whose carefully selected recipes come f...Lees meer
First published in 2005. A cookery book by the author of The Three Muskateers and The Count of Monte Cristo may seen an improbability. Yet Alexandre D...Lees meer
What is food? This volume, written by a doctor, contains all the ways in which the question might be answered. First published in 1883, and reissued b...Lees meer
A complete guide for the planning of fine meals, this book instructs budding and experienced hostesses alike in the art of entertaining. It provides i...Lees meer
This is surely the most extraordinary book on food and eating ever published in the English language. Miss Pennell, who was a correspondent for the Pa...Lees meer