Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Whey Processing, Functionality and Health Benefits provides a review of the current state of the science related to novel processes, functionality, an...Lees meer
Presents recent research on metabolism and the health effects of polyphenols Consumer interest in the health benefits of many phenolic compounds found...Lees meer
Sensory scientists are often faced with making business decisions based on the results of complex sensory tests involving a multitude of variables. Mu...Lees meer
Microbial Safety of Fresh Produce covers all aspects of produce safety including pathogen ecology, agro-management, pre-harvest and post-harvest inter...Lees meer
Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologie...Lees meer
Written primarily for directors and managers of food design and development, food scientists, technologists, and product developers, this book explain...Lees meer
In High Pressure Processing of Foods , an array of international experts interrelate leading scientific advancements that use molecular biology techni...Lees meer
A complete guide to the principles and practical application of modified atmosphere packaging Modified atmosphere packaging (MAP) is one of the most c...Lees meer
Ionizing Radiation Technologies An authoritative overview of major advances in the application of ionizing radiation technologies to industrial, agric...Lees meer
Regulation of Functional Foods and Nutraceuticals: A Global Perspective offers a comprehensive resource for information on regulatory aspects of the g...Lees meer
An overview of the history of packaging, its multiple functions, diverse packaging materials, and packaging machinery Well-managed food packaging can ...Lees meer