Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From quirky home-grown cafes to sleek city-centre restaurants and off-the-track country pubs, The Leeds and West Yorkshire Cook Book offers a veritabl...Lees meer
With a foreword by Michelin-starred chef Max Fischer from Fischer's at Baslow Hall, The Derbyshire Cook Book celebrates the culinary diversity of the ...Lees meer
The Bath Cook Book strives to capture and promote the region's vibrant approach to food and drink through more than 40 recipes and stories from some o...Lees meer
Featuring recipes and a foreword from Michelin-starred restaurant The Nut Tree Inn, The Oxfordshire Cook Book celebrates the culinary diversity of thi...Lees meer
The Norfolk Cook Book celebrates the best of the local food scene with more than 60 recipes from all manner of top chefs including Great British Menu ...Lees meer
The Liverpool Cook Book celebrates the best of the local independent food scene with stunning photos, beautiful recipes and anecdotes from Liverpool's...Lees meer
Featuring recipes and a foreword from two Michelin-starred Le Champignon Sauvage, The Cotswolds Cook Book celebrates the culinary diversity of this ar...Lees meer
With a foreword by twice Great British Menu winner Colin Mcgurran from Winteringham Fields, The Lincolnshire Cook Book celebrates the culinary diversi...Lees meer
The Bristol Cook Book celebrates the best of the area's food and drink scene with stunning photos, beautiful recipes and anecdotes from Bristol's fine...Lees meer
With a foreword by two Michelin-starred chef Sat Bains from Restaurant Sat Bains with Rooms, The Nottingham Cook Book celebrates the culinary diversit...Lees meer
Featuring recipes from Cheshire's only Michelin-starred restaurant, Simon Radley at the Chester Grosvenor, The Cheshire Cook Book celebrates the culin...Lees meer
The Amsterdam Cook Book comprises more than 40 recipes and stories celebrating the best restaurants, gastro pubs, producers and deli with stunning foo...Lees meer
Featuring more than 45 recipes from a cross section of the best of the independent food scene including Tim Hart and Matthew O'Callaghan OBE, The Leic...Lees meer
Shropshire's food scene is fresh and vibrant, offering an abundance of appeal to both locals and visitors from further afield. The book affords an ins...Lees meer
Featuring recipes from TV chefs Aiden Byrne, Simon Rogan and Masterchef winner Simon Wood, The Manchester Cook Book celebrates the culinary diversity ...Lees meer