Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Offers an integrative image of the scientific characteristics, functionality, and applications of color molecules as pigments in food science and tech...Lees meer
A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Food Propertie...Lees meer
Food antioxidants are of primary importance for the preservation of food quality during processing and storage. However, the status of food depends on...Lees meer
An essential part of diverse marine ecosystems, seafood organisms are especially vulnerable to changes in their natural habitats that affect their rep...Lees meer
One of the biggest challenges faced by meat producers today is the requirement to improve the quality of meat while maintaining focus on efficiency an...Lees meer
Food flavor, appearance, and texture are the sensory properties that influence food acceptance, and among these, flavor is usually the decisive factor...Lees meer
Exploring the main aspects of food flavors, this volume discusses the nature of food odorants and tastants and the way they are perceived by the human...Lees meer
Food antioxidants are of primary importance for the preservation of food quality during processing and storage. However, the status of food depends on...Lees meer
With diet, health, and food safety news making headlines on a regular basis, the ability to separate, identify, and analyze the nutrients, additives, ...Lees meer
A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Food Propertie...Lees meer
With diet, health, and food safety news making headlines on a regular basis, the ability to separate, identify, and analyze the nutrients, additives, ...Lees meer
Water, saccharides, proteins, lipids, minerals, colorants, and additives all contribute to the nutritional value and sensory properties of food. Durin...Lees meer
Over three editions, this book described the contents of food raw materials and products, the chemistry/biochemistry of food components, as well as th...Lees meer
This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as ani...Lees meer
Water, saccharides, proteins, lipids, minerals, colorants, and additives all contribute to the nutritional value and sensory properties of food. Durin...Lees meer
While systems such as GMP and HACCP assure a high standard of food quality, foodborne poisonings still pose a serious hazard to the consumer's health....Lees meer
Covers the basic science and applications of proteins in food structures. Emphasizing structure-function relationships, this book describes the chemic...Lees meer