Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Everyday, millions of people eat earth, clay, nasal mucus, and similar substances. Yet food practices like these are strikingly understudied in a sust...Lees meer
Food and eating practices are central to current sociological and anthropological concerns about the body, health, consumption, and identity. This stu...Lees meer
The use of food to negotiate status is found in all human societies. Here, for the first time, a single book brings together contributions from differ...Lees meer
Food Connections follows the movement of food from its production sites in West Africa to its final spaces of consumption in Europe. It is an ethnogra...Lees meer
Everyday, millions of people eat earth, clay, nasal mucus, and similar substances. Yet food practices like these are strikingly understudied in a sust...Lees meer
The term 'Anthropology of Food' has become an accepted abbreviation for the study of anthropological perspectives on food, diet and nutrition, an incr...Lees meer
Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in...Lees meer
Food and eating practices are central to current sociological and anthropological concerns about the body, health, consumption, and identity. This stu...Lees meer
"This important volume sheds new light on the social, political, and economic role of beer in society.... Highly Recommended."- Choice A Choice Outsta...Lees meer
The availability of food is an especially significant issue in zones of conflict because conflict nearly always impinges on the production and the dis...Lees meer
The term 'Anthropology of Food' has become an accepted abbreviation for the study of anthropological perspectives on food, diet and nutrition, an incr...Lees meer
Over the last decades quite a few studies have been devoted to drinking. Most of these were concerned with alcohol and written by social anthropologis...Lees meer
The availability of food is an especially significant issue in zones of conflict because conflict nearly always impinges on the production and the dis...Lees meer
While human cannibalism has attracted considerable notice and controversy, certain aspects of the practice have received scant attention. These includ...Lees meer
Over the last decades quite a few studies have been devoted to drinking. Most of these were concerned with alcohol and written by social anthropologis...Lees meer
In presenting a variety of theoretical and cross-cultural perspectives on pure food, this volume demonstrates similarities and variations in cultural ...Lees meer
Food preferences and tastes are among the fundamentals affecting human existence; the sociocultural, physiological and neurological factors involved h...Lees meer
The use of food to negotiate status is found in all human societies. Here, for the first time, a single book brings together contributions from differ...Lees meer
"This important volume sheds new light on the social, political, and economic role of beer in society.... Highly Recommended."- Choice A Choice Outsta...Lees meer
Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in...Lees meer