Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Elk weekend kookt Yvette van Boven een gerecht voor Volkskrant Magazine , voornamelijk met groenten, soms met vis en héél af en toe een verdwaald stuk...Lees meer
De zomer heeft zo veel verse groente en fruit vol smaak te bieden, dat je bijna niet hóeft te koken. Yvette weet als geen ander dat we met dat mooie w...Lees meer
Al twee jaar lang klinken Teun en Yvette door de oortjes van hun trouwe luisteraars. In de podcast Etenstijd! hoor je tips, verhalen en de antwoorden ...Lees meer
€ 22,50
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Ter ere van de cadeaumaand start Nijgh Cuisine dit najaar een nieuwe reeks, ‘Feest!’. Een jaarlijks terugkerende uitgave. In de eerste editie delen be...Lees meer
Vroeger was het volstrekt normaal om te koken met de natuur direct op het bord, nu zijn we daar toch een beetje van vervreemd geraakt. Maar nog steeds...Lees meer
€ 18,50
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2020 Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten...Lees meer
Een praktisch kookboek vol snelle, eenvoudige recepten voor doordeweeks, handig ingedeeld op seizoen Al ruim twaalf jaar schrijft Yvette wekelijks rec...Lees meer
€ 29,99
Verwachte beschikbaarheidsdatum onbekend
Afhalen in de winkel na 1 u.
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken ...Lees meer
Klassieker in een nieuw jasje. Herziene uitgave met nieuwe recepten! Home Baked bevat bijna 150 bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het bo...Lees meer
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zel...Lees meer
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken ...Lees meer
Vroeger was het volstrekt normaal om te koken met de natuur direct op het bord, nu zijn we daar toch een beetje van vervreemd geraakt. Maar nog steeds...Lees meer
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zel...Lees meer
Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk ...Lees meer
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2022 Een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit ...Lees meer
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2020 Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten...Lees meer
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2022 Een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit ...Lees meer
Home Made Winter is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home Made en maakt samen met Home Made Zomer he...Lees meer