Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A first book by the acclaimed chef from New York's Chez Panisse distills decades of professional experience into four simple elements that if properly...Lees meer
Richard Betts is one of fewer than two hundred master sommeliers in the world, but he's no wine snob and he hates wine-speak. In the first book of its...Lees meer
A FINALIST FOR THE 26TH LAMBDA LITERARY AWARD What do our pets do when they're not with us? Caroline Paul and Wendy MacNaughton used GPS, cat cameras,...Lees meer
A USA TODAY Bestseller An NPR "Book We Love" A finalist for the California Book Award "A poem to mortality and the beauty of how we can cope with it."...Lees meer
This punk rock writers journal reimagines Virginia Woolf, Oscar Wilde and other influential authors as modern misfits. With attitude to spare, it's su...Lees meer
Take a stroll through the City by the Bay with renowned artist Wendy MacNaughton in this illustrated collection of everyday observations. With her tre...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER From the author of You Are Mighty, a real-life derring-do woman, a collection of exhilarating stories, activities, and tips ...Lees meer
From tea guru Sebastian Beckwith and New York Times bestsellers Caroline Paul and Wendy MacNaughton comes the essential guide to exploring and enjoyin...Lees meer