Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
L'Afrique cuisine en France Un livre avec beaucoup de questions (utiles). Comment les chefs Afropéens renouvellent-ils la cuisine en France ? Quel rap...Lees meer
Taste the world in Marseille This book is jam-packed with all the ingredients that feed Marseille's culinary revolution and make it like no other city...Lees meer
Marseille cuisine le monde Un livre plein à craquer de tout ce qui fait la richesse culinaire de Marseille : les Marseillais, le couscous, l'ail, Noai...Lees meer
Cinquante femmes chefs de grands restaurants se confient à travers des entretiens et livrent leurs recettes favorites : H. Darroze, A. Grattard, A.-S....Lees meer
Cheffes Pour la première fois dans l'histoire de la cuisine française, ce guide recense les femmes cheffes du pays par centaines, révélant ou confirma...Lees meer
Lors de la diffusion de leur documentaire Steak (R)évolution , à la recherche du meilleur steak du monde, Franck Ribière et Vérane Frédiani ont consta...Lees meer