Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
En su famosa Escuela de Masa Madre, Vanesa Kimbell ha enseñado a infinidad de alumnos los secretos de este pan tan saludable, además de impartir el cu...Lees meer
* El pan de masa madre es el más delicioso y nutritivo que puede preparar, pero tiene la mala reputación de ser difícil y requerir mucho tiempo. Esta ...Lees meer
Knusprige Kruste und luftige Krume bei vollem Geschmack. Davon träumt jeder, der das Wort »Sauerteig« hört. Als Disziplin für Heimbäcker hat Backen mi...Lees meer
'Master the art of sourdough with Vanessa and you will learn how to look after your own gut microbes and health.' - Tim Spector, author of The Diet My...Lees meer
Spontaneous parties, unstructured suppers, impromptu invitations, unexpected guests at any time of the day -- welcome to Prepped!, a new, time-saving,...Lees meer
Les bienfaits du levain sont connus : le processus de la fermentation lente crée une pâte plus saine et plus légère. Jusqu'à présent, l'utilisation du...Lees meer
'Fast to make, slow to ferment - how to fit baking nourishing, delicious and wholesome sourdough into everyday life' - Dr Michael Mosley 'Britain's qu...Lees meer
Inspired by ethically sourced, sustainable ingredients available from your local suppliers, Vanessa shows how what you cook can make a real difference...Lees meer
'This book is a much-needed, unique and very practical guide to how you can use the new knowledge of the gut microbes to improve your health as well a...Lees meer
Sweet Sourdough is an indispensible guide to exploring the techniques and ingredients involved in successful sweet sourdough baking. A companion to th...Lees meer
* Los beneficios del consumo de masa madre están ampliamente reconocidos (el proceso lento de fermentación da lugar a una masa más saludable y ligera,...Lees meer
Happy Food für Körper und Geist! Sauerteig-Backbuch mit süßen Backrezepten, bei denen besonders auf Zutaten geachtet wird, die eine gesunde Darmflora ...Lees meer
Achieve the delicious crust and addictive tang of a homemade sourdough loaf with this comprehensive guide from expert Vanessa Kimbell "Master the art ...Lees meer