Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tom Vandenberghe is een fervent Aziëreiziger. Hij is een specialist in de Thaise keuken en organiseert regelmatig culinaire reizen en geeft ook workshops Vietnamees koken.
Een nieuw eetavontuur in Bangkok Begin 2015 keren Tom Vandenberghe en Luk Thys terug naar Bangkok, naar de wortels van hun streetfoodavontuur. Zeven j...Lees meer
De verborgen culinaire veelzijdigheid van de Big Apple Van Zuid-Amerikaanse snacks in Jackson Heights tot handgemaakte noedelgerechten in Brooklyn en ...Lees meer
Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit...Lees meer
Most people go to Hanoi to enjoy the food. And in Hanoi, street food is not merely a quaint or exotic culinary excursion - it is at the heart of the c...Lees meer
Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voo...Lees meer
Genussvielfalt auf den Straßen New Yorks! Mit Adressen für Foodies und kulinarischen Geheimtipps in der multikulturellsten City der USA, von der Bronx...Lees meer
Waarom is coaching de sleutel tot levenslang leren? Hoe vind je de goede balans tussen een werk- en vertrouwensrelatie? Welke rollen neem je best op a...Lees meer
Culinary explorer Tom Vandenberghe and food photographer Luk Thys journey to Japan for new tales of cooking and travel! With their eye for authenticit...Lees meer
Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voo...Lees meer
Waarom is coaching de sleutel tot levenslang leren? Hoe vind je de goede balans tussen een werk- en vertrouwensrelatie? Welke rollen neem je best op a...Lees meer
Die Seele der Thaiküche lebt auf der Strasse Man liebt die Thaiküche wegen ihrer unverwechselbarenAromen und Düfte. Dabeistammen die unterdessen belie...Lees meer
Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voo...Lees meer
Vietnam für kulinarische Globetrotter! Über 60 Originalrezepte sorgen für authentischen Genuss: abwechslungsreiche und immer frisch zubereitete Köstli...Lees meer