Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tom Aikens is undoubtedly one of the UK's most talented chefs. His first restaurant, Tom Aikens, has received huge critical acclaim and was awarded a ...Lees meer
We are constantly being told about the benefits of eating fish and seafood - high in protein, low in fat and rich in nutrients. Yet we also know that ...Lees meer
From the day Tom Aikens burst on to the restaurant scene he has barely been out of the limelight. Awarded two Michelin stars by the age of 26, he has ...Lees meer
Southwestern Pennsylvania is heralded by many as the birthplace of professional football. Here lived the athletes who were first paid to play. In Pitt...Lees meer
Michelin-starred chef offers 200 recipes for anyone who loves good food but is strapped for time--includes an inspired chapter on giving new life to l...Lees meer
Having travelled to fish markets and spoken to fishermen worldwide, his recipes include new takes on ever-popular fish, such as sea bass, scallops and...Lees meer