Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Americans learned how to make wine successfully about two hundred years ago, after failing for more than two hundred years. Thomas Pinney takes an eng...Lees meer
A History of Wine in America is the definitive account of winemaking in the United States, first as it was carried out under Prohibition, and then as ...Lees meer
The Vikings called North America "Vinland," the land of wine. Giovanni de Verrazzano, the Italian explorer who first described the grapes of the New W...Lees meer
The third volume of Thomas Pinney's acclaimed edition of Macaulay's letters brings the work to its halfway point. This volume begins with Macaulay pre...Lees meer
Some of Macaulay's letters were printed in nineteenth-century memoirs, but a 'Complete Letters' of this eminent Victorian has long been needed. Profes...Lees meer
Winner of the 2016 California Historical Society Book Award! The latest title from the author of A History of Wine in America recounts the beginnings ...Lees meer