Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La vacunación es un aspecto clave de la producción avícola. Es uno de los aspectos que más influyen en los parámetros productivos del sector. En broil...Lees meer
En avicultura comercial, la prevención y el control de enfermedades infecciosas son aspectos que cobran especial importancia debido a la gran influenc...Lees meer
En esta obra se presentan los protocolos idóneos de muestreo en animales vivos, así como los de muestreo del medio ambiente de las naves y se contempl...Lees meer
Vaccination is one of the cornerstones of poultry production. In fact,it is one of the aspects that most influence production parameters in the poultr...Lees meer
This book describes the ideal protocols for the collection of samples from live animals and of environmental samples from the facilities, and addresse...Lees meer