Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The appetite for new ways to brighten your broccoli, add sparkle to your spinach and titillate your tomatillos has never been greater. Inspired by the...Lees meer
'De salades van Butcher doe niet onder voor die van Ottolenghi!' - Jonah Freud in Het Parool In Salades: vers, warm, koud, simpel, uitdagend & exotisc...Lees meer
The part-time vegetarian who was identified in Sally’s first book, Veggiestan, has become a thing. Great swathes of the population are now eschewing m...Lees meer
A fabulous collection of quick, healthy, and easy-to-prepare recipes from Snackistan, a fictitious land where tummies are always full, and there's a s...Lees meer
Shortlisted for the Guild of Food Writers' Cookery Book of the Year In this upbeat guide to Middle Eastern vegetarian cooking, Sally Butcher proves th...Lees meer
Veganistan is a brand new volume from Sally Butcher following the silk trail started by Veggiestan and Persepolis. After the success of bestseller Veg...Lees meer
Shortlisted for the Guild of Food Writers' Cookery Book of the Year In this upbeat guide to Middle Eastern vegetarian cooking, Sally Butcher proves th...Lees meer
An excellent collection of recipes presented with infectious humor and charm... Hot on the heels of The New Middle Eastern Vegetarian, Sally Butcher b...Lees meer
The appetite for new ways to brighten your broccoli, add sparkle to your spinach, and titillate your tomatillos has never been greater. Since opening ...Lees meer
Join Sally Butcher, owner and chef of iconic Peckham-based cafe and grocery shop, Persepolis, as she shares her take on Middle Eastern street fare, sn...Lees meer
Fresh. Seasonal. Hot. Cold. Raw. Delicious! Salmagundi is a 17th century English expression denoting a salad dish comprising, well... everything. The ...Lees meer
Hot on the heels of Veggiestan, Sally Butcher brings us Snackistan: a fictitious land where tummies are always full, and there’s a slightly naughty sm...Lees meer
Fresh. Seasonal. Hot. Cold. Raw. Delicious! Salmagundi is a 17th century English expression denoting a salad dish comprising, well... everything. The ...Lees meer
Eine bezaubernde Welt voller Vielfalt und außergewöhnlichem GeschmackDieses Kochbuch ist eine Erlebnisreise vom südlichen und östlichen Mittelmeer übe...Lees meer
Salmagundi is a 17th-century English word denoting a salad dish comprising, well, everything. The nearest modern equivalent is Fiambre, a Guatemalan s...Lees meer
An excellent collection of recipes presented with infectious humor and charm... Hot on the heels of The New Middle Eastern Vegetarian, Sally Butcher b...Lees meer
An excellent collection of recipes presented with infectious humor and charm... Hot on the heels of The New Middle Eastern Vegetarian, Sally Butcher b...Lees meer
A beautifully photographed culinary and cultural tour of the Middle East. Shortlisted for the Guild of Food Writers' Cookery Book of the Year Award. I...Lees meer
VEGGIESTAN or 'land of the vegetables'. There is of course no such word, and no such country. But in this upbeat guide to Middle Eastern vegetarian co...Lees meer
In this upbeat guide to Middle Eastern vegetarian cooking, Sally Butcher proves that the region is simply simmering, bubbling, and bursting with sumpt...Lees meer
Sally Butcher brings us Snackistan: a fictitious land where tummies are always full, and there's a slightly naughty smile on every face. Increasingly,...Lees meer
Veganistan is a brand new volume from Sally Butcher following the silk trail started by Veggiestan and Persepolis. After the success of bestseller Veg...Lees meer