Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. De 140 recepten in Polpo lijken op het oog 'gewone' Italiaanse gerechten, maar Russell Norma...Lees meer
€ 34,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
De langverwachte opvolger van culinaire klassieker Polpo: het allerlekkerste uit de keuken van Florence Brutto ma buono , ofwel: lelijk maar goed. Dit...Lees meer
€ 34,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Des recettes mettant en lumière le savoir-faire culinaire florentin, particulièrement celui du quartier bohème de Santo Spirito : anchois au beurre fr...Lees meer
A luscious cookbook of little known Venetian specialties from one of London's hottest restaurants, accompanied by luminous photographs. Tucked away in...Lees meer
Brutto ma buono - ugly but good. This is the food of Florence - rigorously simple, few ingredients, exceptionally good. The food of Florence rests on ...Lees meer
A dazzling tribute to Italy's greatest "hidden" regional cuisine by the author of the bestselling and groundbreaking cookbook Polpo Returning to the c...Lees meer
A beautifully designed cookbook with easy, seasonal Italian recipes - perfect for any foodie! Russell Norman returns to Venice - the city that inspire...Lees meer
140 recettes de la cuisine vénitienne authentique : salade chaude au canard, fritto misto, panna cotta et rhubarbe pochée, spritz, crostini de sardine...Lees meer
Brutto ma buono : moche mais bon. Russell Norman propose des recettes florentines faciles à réaliser pour tous les cuisiniers. Honnête, chaleureux et ...Lees meer
A new cookbook from the award-winning restaurateur, writer, broadcaster and founder of the restaurant group POLPO. Follows on from the }POLPO{ cookboo...Lees meer
The Story Before she is sold off by her father, the Medicine Girl must escape the Florida Penal Colony. But where? Environmental degradation has rende...Lees meer
Authentisch italienisch essen: Eine Ode an die rustikale Mittelmeerküche der Toskana Kochliebhaber aufgepasst! Entdecken Sie die köstliche Welt der fl...Lees meer
'Brutto is actually bellissimo . A perfect cookbook for lovers of true Tuscan food. Simply brilliant.' - STANLEY TUCCI Brutto ma buono - ugly but good...Lees meer
A sizzling New York cookbook from the bestselling author of }Polpo{, which won the Waterstones Book of the Year Award in 2012 and has sold 75k copies....Lees meer
A dazzling tribute to Italy's greatest hidden regional cuisine by the author of the bestselling and groundbreaking cookbook Polpo Returning to the cit...Lees meer