Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Who doesn't love a barbecue, with the tantalizing aroma of meat sizzling over heat - it's the perfect way to gather friends together and to celebrate ...Lees meer
Master the art of cooking Chinese food at home with these simple, flavour-packed dishes by bestselling author Ross Dobson. Chinese Food Made Easy take...Lees meer
Expert tips and easy recipes for creating delicious food on your firepit barbecue Fire up the firepit and let's get barbecuing. As an experienced chef...Lees meer
Now in paperback, this barbecue cookbook features a comprehensive range of recipes to cover your barbecuing needs. It includes dishes ranging from cla...Lees meer
Drawing on culinary influences from around the globe, including South-East Asia, India, the Middle East and Europe, as well as old school favourites, ...Lees meer
Slow-cooked food is always easy and tasty but it can also be wholesome. Now, everyone's favorite set-and-forget device gets a healthy makeover with do...Lees meer
A hearty appetite will only settle for hearty food. Tuck In is a cookbook for every occasion. With recipes for simple weekday fare, special meals for ...Lees meer
Everyone's favourite set-and-forget device gets a healthy makeover with over 100 recipes you'll want to cook again and again. Acclaimed food writer Ro...Lees meer
Une centaine de recettes traditionnelles ou plus originales pour découvrir la richesse de la cuisine chinoise et réaliser facilement des plats du quot...Lees meer
"An ambitious new book from Phaidon chronicles three periods of Australian cuisine, from the ancient past to the Anglo era after colonization to the m...Lees meer
Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan! In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten....Lees meer
Cuisiner chinois Les recettes culte 100 recettes authentiques pour cuisiner comme en Chine. Raviolis vapeur, pâtés impériaux, riz sautés. Soupes de no...Lees meer
A rich and visual celebration of Argentinian food, set to become the next gastronomic trend. Chorizo rolls with salsa criolla, caramel flans and many ...Lees meer