Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Authenticité & gourmandise Ce carnet manuscrit de recettes de nos grand-mères nous invite à découvrir toute la richesse de notre terroir avec ses rece...Lees meer
Trente-huit recettes authentiques de la gastronomie gersoise, réalisées avec les produits du terroir : le fois gras d'oie et de canard, le porc noir g...Lees meer
Trente-huit recettes authentiques de la Dordogne, préparées avec les produits du terroir périgourdin : foies gras d'oie et de canard, confits, cèpes, ...Lees meer
Une dizaine de recettes pour cuisiner les fèves : calamars farcis aux fèves et amandes fraîches, velouté de fèves aux langoustines, salade marine de j...Lees meer
Des recettes salées ou sucrées pour préparer un velouté d'endives au café, une pintade pânées, endives confites, une crème brûlée au sucre muscovado, ...Lees meer
Dix recettes pour accommoder les lentilles : velouté au curry, lentillons et coques en gelée de saké, coulis de lentilles vertes aux girolles ou encor...Lees meer
Des recettes sur le thème de l'eau : bouillon d'herbes à la coréenne, bouillon marin aux pierres du rivage, granité à l'eau de tomate, moules et bigor...Lees meer