Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cet ouvrage révèle la tension entre exploration et exploitation que l’on retrouve au cœur du travail. Les cas analysés permettent de cerner le process...Lees meer
Le sociologue décrit les évolutions récentes du monde du travail, l'importance des activités de services, de l'usage des systèmes informatiques, de la...Lees meer
Retour sur l'invention d'un mythe. Au début du XXe siècle, l'américain Joseph Knirim fait découvrir aux Français Marie Harel, femme du XVIIIe siècle, ...Lees meer
La vie de Bistrot Ne le disait-on pas condamné sous l'assaut des chaînes de restauration rapide, des fast-foods et autres snackings ? Le bistrot fait ...Lees meer
« Le travail est de retour, mais quel travail ? Jusqu'à aujourd'hui nous avons travaillé pour vivre : il nous faut désormais réconcilier la vie avec l...Lees meer
Aménager le temps de travail : voilà un sujet qui ne cesse d’être au cœur de l’actualité. Chacun l’accommode à sa manière, qui pour le confondre avec ...Lees meer
Aménager le temps de travail : voilà un sujet qui ne cesse d’être au cœur de l’actualité. Chacun l’accommode à sa manière, qui pour le confondre avec ...Lees meer
Camembert-delectably fragrant, creamy-centered, neatly boxed-is the most popular and most famous French cheese. Originally made by hand in the Norman ...Lees meer
Le sociologue rapporte le témoignage d'Yves, patron auvergnat d'un bistrot parisien. Au travers du récit d'une journée, entre 5 h 00 et 21 h 30, il ra...Lees meer
Le camembert, mythe Français Le camembert est, par excellence, le fromage de la France, et la France, le pays du camembert ! Pourquoi ce fromage né au...Lees meer