Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Présentation des origines, des fondements théoriques et éthiques ainsi que des divers domaines d'application de ce mode d'agriculture né au cours des ...Lees meer
Ex-sportive de haut niveau et juriste internationale, Perrine Hervé-Gruyer vit aujourd'hui avec son mari et leurs quatre enfants dans l'Eure, au Bec-H...Lees meer
Als Perrine und Charles Hervé-Gruyer vor knapp 15 Jahren ihre Ferme du Bec Hellouin aufbauten, ahnten sie noch nicht, was dies in ihrem Leben und dem ...Lees meer
Charles en Perrine Hervé waren beiden geen boer, maar zeeman respectivelijk jurist. Hun passie voor een leven in contact met de natuur en het plattela...Lees meer
"This remarkable book is not just a manual for market gardeners; it's a masterpiece."--Huw Richards, Youtuber, author, and gardener A highly detailed ...Lees meer
Vivre avec la terre Le changement climatique s'accélère, la biodiversité s'effondre, notre modèle de civilisation vacille... N'est-il pas temps d'inve...Lees meer
Une présentation de la ferme du Bec-Hellouin, créée en 2003 dans l'Eure, qui est une référence en matière d'agriculture naturelle. A travers elle, les...Lees meer
Permaculture La ferme du Bec Hellouin En 2004, Perrine et Charles Hervé-Gruyer créent la Ferme du Bec Hellouin, en Haute-Normandie. Cette ferme fait a...Lees meer
Dieses Buch wird klimapositiv hergestellt, cradle-to-cradle gedruckt und bleibt plastikfrei unverpacktGemüse, so weit das Auge reicht: ein französisch...Lees meer
In 2006, Perrine and Charles Hervé-Gruyer set out on a mission to discover a new form of agriculture that provides organic crops and creates meaningfu...Lees meer
Une présentation de la ferme du Bec-Hellouin, créée en 2003 dans l'Eure, qui est une référence en matière d'agriculture naturelle. A travers elle, les...Lees meer
"Farmers like Charles and Perrine Hervé-Gruyer [are] beacons of light. Their work allows the rest of the world to see that there is another life, ther...Lees meer
Une présentation de la ferme du Bec Hellouin, créée en 2003 dans l'Eure, qui est une référence en matière d'agriculture naturelle. A travers elle, les...Lees meer