Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The James Beard Award-winning chef behind some of New Orleans's most beloved restaurants, including Cochon and Herbsaint, Donald Link unearths true do...Lees meer
This innovative collection of recipes will have you grilling deeply flavorful dishes for lunch, dinner, or any time. In Food52’s Any Night Grilling, a...Lees meer
"One of the most entertaining Texas cookbooks I've seen in a long time." -- Patricia Sharpe, Texas Monthl y Four years ago, food writer Paula Disbrowe...Lees meer
Meet the Neelys: Pat and Gina, husband-and-wife team, hosts of their own television show, and proprietors of the celebrated Memphis and Nashville eate...Lees meer
One of New Orleans's brightest culinary stars, Susan Spicer has been indulging Crescent City diners at her highly acclaimed restaurants, Bayona and He...Lees meer
Featuring an impressive array of smoke-infused recipes that extend well beyond the realm of rib joints, Thank You for Smoking shows home cooks how eas...Lees meer
An untamed region teeming with snakes, alligators, and snapping turtles, with sausage and cracklins sold at every gas station, Cajun Country is a worl...Lees meer