Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Paul Gayler is chef-kok bij het prestigieuze Lanesborough hotel in Londen. Zijn ruim twintig jaar ervaring als kok heeft hij opgedaan in een aantal van de meest gerenommeerde keukens in Europa. Hij staat bekend als een van de eerste koks die een vegetarisch à la carte menu ontwikkelde. Inmiddels heeft hij negen kookboeken geschreven.
Con un estilo contemporáneo, el chef Paul Gayler aporta un sabor internacional a una comida universalmente popular y familiar, proporcionando recetas ...Lees meer
This collection covers every culinary eventuality from breakfast to dinner, starter to dessert. There are recipes for the vegetarian, the weight-consc...Lees meer
Features techniques from making a mouth-watering sauce to jointing a chicken and preparing fresh lobster to cooking the perfect rice. This title also ...Lees meer
Presents an international array of tastes and flavours. This book includes chapters on Pre-dinner Finger Food, Starters, Salads, Main Dishes, Pasta an...Lees meer
Tapping into the global contemporary style of cuisine for which he is so well-known, Paul Gayler MBE, former Executive Chef de Cuisine at The Lanesbor...Lees meer