Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bistro is warm. Bistro is family. Bistro is simple, hearty, generous cuisine-robust soups and country omelets, wine-scented stews and bubbling gratins...Lees meer
Whether it's a bustling eatery in the heart of Florence or a tiny alcove tucked away on a side street in Venice, the trattoria is where Italians go fo...Lees meer
For more than a quarter century, Patricia Wells, who has long been recognized as the leading American authority on French food, and her husband, Walte...Lees meer
With The French Kitchen Cookbook , culinary legend Patricia Wells invites home cooks into her life in France, making the fresh and delicious recipes f...Lees meer
Have you ever pondered your body's makeup and its ability to be healed? The Bible has all we need to know about the human body, the Creator of the hum...Lees meer
Celebrated journalist, author, and teacher Patricia Wells reveals the secrets behind the legendary truffle in this charming cookbook—featuring lush co...Lees meer
Patricia Wells, the grande dame of modern French cooking, is back with Salad as a Meal , featuring original recipes for turning nature's freshest ingr...Lees meer
Famed bestselling cookbook author Patricia Wells creates a blueprint for success in the kitchen with this superb collection of recipes drawn from her ...Lees meer
Patricia Wells, the grande dame of modern French cooking, is back with Salad as a Meal , featuring original recipes for turning nature’s freshest ingr...Lees meer
For the past fifteen years, Patricia Wells has been carrying on a love affair with a region of France, a centuries-old farmhouse, and a cuisine. Prove...Lees meer
Famed bestselling cookbook author Patricia Wells creates a blueprint for success in the kitchen with this superb collection of recipes drawn from her ...Lees meer
Joël Robuchon est reconnu comme l'un des meilleurs cuisiniers du monde. Dans cet ouvrage, il a décidé de nous faire pénétrer dans son univers privilég...Lees meer
Patricia Wells, long recognized as the leading American authority on French food, and her husband, Walter, live the life in France that many of us hav...Lees meer
A master class in fresh, delicious, French-inspired cooking Since 1995, students have waited months and sometimes years for the privilege of learning ...Lees meer
No matter where you live, or how gloomy it may be outside, Patricia Wells will brighten your kitchen with the sunny flavors of France's bountiful sout...Lees meer
The potager , or French vegetable garden, represents the very best of French cuisine: fresh, flavorful, and easily accessible for home cooks everywher...Lees meer
«J'ai toujours été gourmande. Gourmande de la vie, de ses plaisirs, de ses beautés, et bien sûr de la bonne cuisine.» C'est par cette confession chale...Lees meer
Patricia Wells est sans doute l'Américaine la plus gastronome de France. Avec ces "200 Meilleures recettes de bistrot", elle nous livre les secrets de...Lees meer
Qu'il s'agisse d'un restaurant animé au coeur de Florence ou d'un bistrot caché dans une ruelle de Venise, la trattoria est le rendez-vous préféré des...Lees meer
Patricia Wells met ici les légumes à l'honneur, les délivrant de leur statut de garniture pour en faire les ingrédients phares de ses recettes. Ce n'e...Lees meer