Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Featuring recipes and stories from 31 restaurants that put Brooklyn on the culinary map, The New Brooklyn Cookbook by Melissa Vaughan and Brendan Vaug...Lees meer
In Acid Trip, Michael Harlan Turkell takes readers on a fascinating journey in the world of vinegar. An avid maker of vinegars at home, Turkell travel...Lees meer
The off cuts, the odd bits, the variety meats, the fifth quarter--it seems that offal is always hidden, given a soft-pedaled name, and left for someon...Lees meer