Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
40 recettes de gâteaux pouvant être emportés facilement, accompagnées de pas-à-pas et de conseils techniques pour chaque étape de la réalisation : cak...Lees meer
Le petit manuel du macaron Comprendre apprendre & maitriser 40 recettes â base de macarons comme chez le pâtissier Les recettes de base pour réaliser ...Lees meer
Des recettes de tartes simples ou sophistiquées dont la shortbread pistache-abricot, la tatin en fleur caramel-passion ou encore la tartelette soufflé...Lees meer
Cinquante recettes de base (pâtes, crèmes, chocolat) et 70 recettes de pâtisserie à réaliser (forêt noire, fraisier, opéra, macarons). Pour chaque rec...Lees meer
Quarante recettes de tourtes, friands, feuilletés, choix, quiches ou pâtés, accompagnées de conseils techniques pour réussir chaque étape de leur réal...Lees meer
Cinquante recettes de base (pâtes, crèmes, chocolat) et 70 recettes de pâtisserie à réaliser (forêt noire, fraisier, opéra, macarons). Pour chaque rec...Lees meer
Le petit manuel de la bûche Comprendre apprendre et maîtriser 40 recettes de bûches pâtissières Les recettes de base pour pouvoir réaliser bûches et b...Lees meer
Vingt recettes de galettes et des conseils techniques pour toutes les étapes de la préparation : galette traditionnelle à la crème d'amande, brioche d...Lees meer
Conseils pratiques pour composer soi-même des produits cosmétiques et se masser le visage, accompagnés de vingt-cinq recettes de démaquillants, shampo...Lees meer
Quarante recettes à base de meringue française, suisse ou italienne sont proposées : pavlova, vacherin, merveilleux, omelette norvégienne, guimauves, ...Lees meer
100 recettes de pure gourmandise. Les 40 recettes de base à décliner en caramels, sucettes, bonbons, pâtes de fruits, guimauves, etc. Pâtes d'amandes,...Lees meer
Im Nu zum Backprofi: Das Backbuch für zauberhafte Tartes und himmlische Torten Das kleine Handbuch der Tartes und Torten lüftet die Geheimnisse der fr...Lees meer
40 recettes de gâteaux pouvant être emportés facilement, accompagnées de pas-à-pas et de conseils techniques pour chaque étape de la réalisation : cak...Lees meer
Le petit manuel de la tarte Comprendre apprendre & maîtriser 40 recettes de tartes comme chez le pâtissier Les recettes de base pour réaliser des tart...Lees meer
Le petit manuel des tourtes, friands & cie Comprendre, apprendre & maîtriser 40 recettes à base de pâtes salées feuilletées, brisées ou briochées Les ...Lees meer
Le petit manuel du chou Comprendre apprendre & maîtriser 40 recettes à base de chou comme chez le pâtissier Les recettes de base pour réaliser des cho...Lees meer
Vingt recettes de petits fours salés et sucrés, accompagnées de pas-à-pas et de conseils techniques pour réussir chaque étape de la réalisation : pic ...Lees meer
Le petit manuel de la Meringue Comprendre, apprendre & maitriser 40 recettes à base de Meringue française, suisse ou italienne Les recettes de base po...Lees meer
Le petit manuel du flan Comprendre apprendre & maîtriser 40 recettes de flans Les recettes de base pour pouvoir réaliser des flans nature, aromatisés ...Lees meer