Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Vier Jahreszeiten kennt jeder - der Koch und Gastronom Joshua McFadden aber erweitert die klassische Einteilung um zwei weitere: Frühsommer und Spätso...Lees meer
‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson Ontdek hoe heerlijk granen zijn! Met Zes seizoenen gra...Lees meer
Mejor libro de cocina del año según Food52, Booklist, Library Journal Finalista del Premio James BeardJoshua McFadden cambió nuestra forma de cocinar ...Lees meer
'Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua.' – delicious. 'Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin gr...Lees meer
Martha Holmberg is uniquely equipped to bring crepes into the home kitchen. Trained at the renowned La Varenne cooking school, she has been a food wri...Lees meer
GANADOR DEL PREMIO JAMES BEARD AL MEJOR LIBRO DE COCINA CON VEGETALES En Seis estaciones, su primer libro, McFadden conjuga sus facetas de agricultor ...Lees meer
This beautiful guide to buying, storing, and cooking more than 20 varieties of wild and cultivated mushrooms (and truffles!) also collects 125 mouthwa...Lees meer