Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Whether you are taking your first steps in growing some of what you eat, or experienced and looking for inspiration, ideas and some new plants to grow...Lees meer
Chickens are a fantastic addition to a garden or outdoors space--you don't have to live in the back of beyond to have a few clucking around and giving...Lees meer
Food can be grown just about anywhere, and lack of space should not put you off growing and enjoying the taste of your own fresh vegetables. Not every...Lees meer
Filled with practical advice, inspiration and planting and design ideas, My Tiny Veg Plot tells you how to prepare your beds whatever the size and sit...Lees meer
The content of this book originally appeared in The New Kitchen Garden , published in 2015. ' An endless selection of delicious produce you can plant,...Lees meer
Packed with ideas for enjoying and using spices, Spice is much more than your average recipe book. Mark Diacono shares the techniques at the heart of ...Lees meer
'Ingredients are at the heart of everything we do at River Cottage. By gathering our all-time favourites together, I hope to inspire you to look at th...Lees meer
From Scratch: Ferment is the no-nonsense guide to fermenting at home. From homemade kimchi to kombucha, shrub cocktails, and making your own pickles, ...Lees meer
The content of this book originally appeared in The New Kitchen Garden , published in 2015. ' An endless selection of delicious produce you can plant,...Lees meer
In the fourth River Cottage handbook, Mark Diacono tells us everything we need to know to create our own productive, organic garden, no matter where w...Lees meer
Not everyone has access to outside space or what we traditionally think of as a garden, but we all have window ledges, shelves, stairways and unloved ...Lees meer
Not everyone has access to outside space or what we traditionally think of as a garden, but we all have window ledges, shelves, stairways and unloved ...Lees meer
Enjoy the best of veg, all year long, with this must-have vegetarian cookbook. Vegetables showcases almost 100 inventive vegetarian recipes that encou...Lees meer
Herb is a plot-to-plate exploration of herbs that majors on the kitchen, with just enough of the simple art of growing to allow the reader to welcome ...Lees meer
Not everyone has access to outside space or what we traditionally think of as a garden, but we all have window ledges, shelves, stairways and unloved ...Lees meer
WINNER OF THE ANDRE SIMON FOOD BOOK OF THE YEAR AWARD 2014 'Otter Farm is all about flavour. It starts and ends with the question: What do I really wa...Lees meer
Sour is the definitive book on this unique taste. From cheese to vinegar, throughout the centuries we have deliberately let - and even encouraged - fo...Lees meer
Typically, vegetable gardening is about the long view: peas sown in spring aren't harvested until summer, and tomatoes started indoors in February can...Lees meer
Whether you are taking your first steps in growing some of what you eat, or experienced and looking for inspiration, ideas and some new plants to grow...Lees meer
Filled with practical advice, inspiration and planting and design ideas, My Tiny Veg Plot tells you how to prepare your beds whatever the size and sit...Lees meer
Du fromage au vinaigre, au fil des siècles, nous avons délibérément laissé, encouragé, les aliments à devenir acides pour en rehausser la saveur. Aujo...Lees meer