Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ce recueil est, avant tout, destiné à tous ceux et à toutes celles que la cuisine intimide, par manque d’expérience ou manque de temps. Marie Gosset a...Lees meer
Introduit en France par l’Infante d’Espagne, Marie-Thérèse, épouse du roi Louis XIV, le chocolat ne remporta pas tout de suite un grand succès populai...Lees meer
Introduit en France par l’Infante d’Espagne, Marie-Thérèse, épouse du roi Louis XIV, le chocolat ne remporta pas tout de suite un grand succès populai...Lees meer
Soupe d’escargots à l’ail confit, velouté d’avocat, gratinée au roquefort, consommé de gésiers aux marrons et aux pommes... sont quelques-unes des rec...Lees meer
Yaya, c'est ma grand-mère. Son lien avec la nature est très fort, il est presque magique ! Un jour, dans un murmure, elle va me souffler son plus gran...Lees meer
Peu coûteuses, pratiques et savoureuses, les tartes ont toujours remporté un franc succès, qui ne s’est jamais démenti. Elles trouvent toujours leur p...Lees meer
Soupe d’escargots à l’ail confit, velouté d’avocat, gratinée au roquefort, consommé de gésiers aux marrons et aux pommes... sont quelques-unes des rec...Lees meer
Ce recueil est, avant tout, destiné à tous ceux et à toutes celles que la cuisine intimide, par manque d’expérience ou manque de temps. Marie Gosset a...Lees meer
Peu coûteuses, pratiques et savoureuses, les tartes ont toujours remporté un franc succès, qui ne s’est jamais démenti. Elles trouvent toujours leur p...Lees meer
Tête blanche est un pigeon citadin, sociable et ouvert qui vit à Paris avec toute sa bande ! Tête blanche est heureux, mais il ressent comme un manque...Lees meer
Tête blanche est un pigeon citadin, sociable et ouvert qui vit à Paris avec toute sa bande : Crête rebelle, le plus casse-cou du groupe, Ailes agiles,...Lees meer
Aujourd’hui, on cuisine plus léger. Ainsi, aux copieux et traditionnels plats en sauce, on substitue souvent des collations plus digestibles, et on pr...Lees meer
Aujourd’hui, on cuisine plus léger. Ainsi, aux copieux et traditionnels plats en sauce, on substitue souvent des collations plus digestibles, et on pr...Lees meer